Privatlivspolitik

1. EJEROPLYSNINGER

G&G MediCare ApS
Vejlevej 48
7000 Fredericia
Tlf. 76 20 00 01
E-mail: info@gg-medicare.dk

2. HVAD ER COOKIES?

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

3. SÅDAN SLETTER ELLER BLOKERER DU FOR COOKIES

http://minecookies.org/cookiehandtering

4. FORMÅL MED COOKIES PÅ VORES WEBSITE:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.
  • Styring af indholdet i indkøbskurven

Se evt. Automatisk opdatering af cookiesoversigt.

5. GOOGLE ANALYTICS

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

G&G MediCare opsamler de personlige oplysninger du har afgivet til os. Disse kan indeholde titel, navn, firmanavn, adresse, postnummer, e-mail og interesser, samt oplysninger om ordrer og andre data som er nødvendige for at vi kan opfylde vores forpligtelser overfor dig.

Informationer som du afgiver til G&G MediCare:
Du kan afgive personlige oplysninger til G&G MediCare når du opretter en brugerkonto eller foretager et køb I vores webshop, herunder tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Når du besøger vores webside:
For at kunne give dig en relevant brugeroplevelse når du besøger vores webside opsamler vi data om dit besøg. Dette kan indeholde informationer om hvilke link du klikker på eller hvilke produkter du kigger på samt information om din generelle færden og køb på siden.

Brug af vores e-mail marketing service:
For at kunne fastslå effektiviteten af vores kampagner og annoncering opsamler vi data om interaktion med vores nyhedsbreve. Dette inkluderer oplysninger omkring åbning af mails, hvilke links der er klikket på samt hvilken information der er vist interesse for.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos G&G MediCare, skal du rette henvendelse på kundeservice@gg-medicare.dk eller telefon +45 76 20 00 01. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på m.v. videregives til tredjeparter (google analytics). 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@gg-medicare.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere